WWW.LILMOES.DK

LINKS

HJEM

HOT!!!!!!

NYHEDER NOV.2011-APR.2012

BILLEDER NOV.2011-MAR2012

BILLEDER FRA NAVNEFEST/BARNEDÅB

AUGUST-OKTOBER 2011

MAJ - JULI 2011

BILLEDER MARTS-SEPTEMBER 2011

TVILLINGEGRUPPEN

DE FØRSTE DAGE

BILLEDER FRA HOSPITALET

PIGERNE OG FAMILIEN

BLIP OG BLOP PÅ VEJ

BLIP OG BLOPS ØNSKESEDDEL

LEJLIGHED TIL SALG

KONTAKT OS

FOTOALBUMS

B&B - MORS MAVE

B&B - SCANNINGSBILLEDER

HJEMME HOS OS

EXTERNE LINKS

JACKPOT BOWLING

 

AUGUST-OKTOBER 2011

NYHEDER

 

22. OKTOBER 2011: Emma har lært at klappe - og klapper når far synger for hende.

17. OKTOBER 2011: Laura kan klappe selv - det er Pia der lærer hende det :-)

15. OKTOBER 2011: Morten vejede pigerne i dag. Emmz vejer nu 10,3 kg og Laura 11,1 kg (med lidt tøj). Så det er nogen store piger vi har.

10. OKTOBER 2011: I dag - ud af den blå luft - begyndte Emma at holde sutteflasken selv. Det har hun ellers ikke været god til, men det kan hun så åbenbart nu.

9. OKTOBER 2011: Laura laver kliklyde med tungen. Sidder nu selv og kan lege på gulvet.

5. OKTOBER 2011: I dag kom tøserne i bad - i køkkenvasken. De kan lige akkurat lige være der begge 2. Der bliver ganske vist liiiidt vådt i køkkenet, men det er meget nemmere end at skulle rigge det hele an ude i badeværelset.

3. OKTOBER 2011: Solen skinner, så vi kører tur ud i det blå. Pigerne sidder for første gang rigtig op i klapvognen og kan følge med i "samfundet". Laura er meget nysgerrig, mens Emma mere sidder og glor på Mor.

29. SEPTEMBER 2011: Begge piger er blevet rigtig gode til at drikke af de kopper (gennemsigtige) som Mormor fandt ude i IKEA. Vi har måttet "gennemhulle" et uldtæppe, for pigerne ligger nu så uroligt ude i barnevognen at de må have seler på. Laura er nu også hoppet med på pruttelyds-vognen, hvilket Emma synes er rigtig skæg.

28. SEPTEMBER 2011: I dag bliver tøserne 7 måneder - du fredsens hvor tiden dog går.

26. SEPTEMBER 2011: Laura har endnu en tand på vej - denne gang i undermunden th for midten....

25. SEPTEMBER 2011: Emma kysser Laura og Laura synes det er smadder skæg.

24. SEPTEMBER 2011: Emma laver pruttelyde - og synes det er vældig skæg. Nu skal vi så bare lære hende at lade være med at gøre det med mad i munden :-(

22. SEPTEMBER 2011: Emma har fået endnu en tand - og det helt uden at vi havde lagt mærke til det. Så nu er den tv for midten også kommet frem. Laura vil også være med, og den første tand i undermunden tv for midten er nu at mærke.

14. SEPTEMBER 2011: Pyha, det er længe siden at vi har fået skrevet, men der sker hele tiden 1000 ting, og ja.... så må hjemmesiden vente lidt.
Emma har fået sin første tand - altså den er lige dukket frem (nederst 1. til højre) :-) Det forklarer også hvorfor sutteflasken har været meget populær de seneste dage.

Vi har nu rigtig meget glæde af hinanden - især fordi det er smadder skæg at sparke hinanden i hovedet. Så skriger vi højt og mor kommer rendende.
Vi synes det er sjovt når Far og mor synger for os. Vi er især glade for "Se min kjole" - og når nogen synger den, så synger vi med, og Laura rokker frem og tilbage. "Jeg ved en lærkerede" og "Jeg har en flyvemaskine" er vi også rigtig glade for.

13. SEPTEMBER 2011: Mormor passer os, mens mor er til lægen. Vi spiser sildepostejsmadder, og det smager mums. Vi prøver også fiskefrikadeller, og det synes vi også er godt. Mormor synes Emma er ved at få en tand.....
Laura har været rigtig bekymret fordi Mor har været syg (allergi-chok) - så hun trænger til lidt mor-nærhed. Vi er så småt begyndt at være morsyge begge 2.

12. SEPTEMBER 2011: Vi signalerer nu MEGET tydeligt når vi har lort i bleen.... Mor er lidt tung at danse med, så hun forstår det altså ikke hver gang, og synes vist bare vi er strenge og bøvlede.

9. SEPTEMBER 2011: Vi spiser nu rugbrødsmadder i stor stil. Vi er glade for leverpostej og rejeost, som vi har prøvet for første gang i dag. Vi får kogte gulerødder, pastinak og broccoli til.

4. SEPTEMBER 2011: Laura drikker af en kildevældsflaske og det går rigtig fint. Så det starter vi med - istedet for kampen med de store kopper.

1. SEPTEMBER 2011: Vi har sovet i sleebee'erne for første gang.

31. AUGUST 2011: Vi er snotforkølede og er lidt bøvlede.... og har slet ikke sovet godt i nat.

30. AUGUST 2011: Vi spiser pommes frites med bearnaisesauce på - og forsøger med rugbrød med leverpostej.

27. AUGUST 2011: Vi er til babysvømning og begge pigerne får dykket - med hjælp fra instruktøren. Emma er mest modig, men Laura tager det også i stiv arm.

24. AUGUST 2011: Emma vejer nu 8,6 kg og er 72,5 cm lang. Laura vejer 9,4 kg og er 72,5 cm lang. Så Emma har haft fart på længden. Vi snakker med sundhedsplejersken om at få trappet ned på natteflasken, og det er så en "plan, Egon".

21. AUGUST 2011: Nu har vi også prøvet øllebrød og det kan vi riiiiiiigtig godt lide. Så når det bliver serveret, så er vi klar. Vi kæmper stadig for at lære at drikke af kop, men det går altså ikke helt godt. Vi kan nu så godt lide sutteflaskerne.
De sidste nætter har Emma "vendt kajakken" flere gange hver nat, og når hun vågner på maven, så kan hun ikke komme retur på ryggen, og så må far eller mor op og hjælpe. Laura har for alvor fundet sine fødder, så nu bliver der trænet mavemuskler.
Det går rigtig fint med at falde i søvn om aftenen. Og vi er også ret gode til at falde i søvn af os selv ude i barnevognen.
 

20. AUGUST 2011: I dag var vi til babysvømning i Vestbadet for første gang. Der blev sunget sange og vi var rigtig dygtige. Vi fik lov til at lege med en vandekande, så vi kunne lære at få vand i ansigtet. Bagefter blev vi passet hos Mormor og Morfar for Mor og Far skulle tømme kælderrummet på Bellahøj.
Mor kæmper for at finde ud af hvad vi dog gerne vil spise, så vi kan sove længere om natten.

17. AUGUST 2011: Efter flere dage hvor ungerne ikke har gidet spise, har vi fundet ud af at de synes maden er kedelig (????). Nåh, på nettet blev der foreslået SOVS.... Så i går aftes fik de kartoffel/gulerod/forårsløg/broccoli-mos, kogt kylling og champignonsauce for første gang. Og det røg sørme ned. Pigerne fik også smagt karrydressing, svensk pølseret og tomat til frokost (vi havde handlet hos luksus-dellen). Så gik der jo sport i den - så der blev produceret hindbær/blåbærmos, som vi har fået i dag med grød (hirse/majs/havregryn). Og det røg også ned :-) Se billederne her
I går prøvede vi så en ny teknik omkring sengetid. Emma faldt i søvn efter 5 minutter og derefter var det Lauras tur. Der gik nu lidt længere tid, men det lykkedes.
Pigerne sov kl. 21.15, fik mad kl. 0.30, 4.15 og stod op kl. 7.20. Bare de dog snart ville sove lidt længere tid af gangen.

14. AUGUST 2011: Har været i brusebad for første gang med Morten. Det gik rigtig fint, og der var slet ikke bøvl selvom man fik vand på hovedet. Har prøvet at drikke af kop for første gang. Det var vi slet ikke glade for :-(

13. AUGUST 2011: I dag skulle vi have været til babysvømning for første gang, men Emma og Morten er syge, så vi er alle blevet hjemme. Egentlig ville Laura og Mia være taget afsted, men så blev Laura også bøvlet.... Nattesøvnen har heller ikke været for god, så det er nok meget godt.

9. AUGUST 2011: Så er både navnefest og barnedåb overstået. Hvor var vi dog heldige med vejret. Trods en udsigt fra DMI med "spredte byger" (også i Århus), så holdt det tørvejr begge dage, og solen tittede faktisk også frem :-) Farfar fik tændt op i grillerne og der kom gang i mørbrad, svinekam, kylling og masser af pølser. Tak til Dorthe (og køkkenet) for hjælpen med at lave alt tilbehøret :-) Heldigvis havde vi fået lov til at låne Pepsi-køleren, og det var altså rigtig godt (det var så også den eneste PEPSI der fandtes (Morten og Tommy var ikke imponerede). Der blev taget billeder og rigtig hygget i haven på Dronning Margrethes Vej.
Søndag var vi i kirken kl. 10.00 - og der var fulde huse. Pigerne klarede det rigtig flot, men vi forlod kirken lige efter dåben, så de kunne komme hjem og sove (resten af festen blev efterladt til en træls præst). Pigerne var iført deres lyserøde JOHA-kjoler, hvide strømpebukser og hvide bodyer.
Og så var der endnu en gang fest i haven - nu med pølsebord. Kransekagen fra lørdag blev re-introduceret med lige så stor succes som dagen før. Faaaaantastisk....

Pigerne har klaret det hele såååå flot, og de fik vist charmet alle deltagere. Tak til alle der deltog og gjorde vores dage helt uforglemmelige. Og tak for alle de mange fine gaver som vi fik.

4. AUGUST 2011: Vi er nu i fuld gang med at gøre klar til navne- og dåbsfesten i weekenden. I morgen skal der hentes borde og stole, og Mor og Farmor skal ud til Dorthe og lave mad. Mor har glemt tallerkener og puslehynde, men heldigvis så skal Tante Pia forbi og fodre Coco på lørdag, så hun tager det med i bilen ;-)

2. AUGUST 2011:
I dag var vi til 5 mdrs undersøgelse hos lægen. Der blev tjekket ører, hjertelyde, øjne (skelen), vægt og højde.
Laura er nu 69 cm lang og vejer 8,9 kg. Emma er lidt mindre med 68 cm og 8,2 kg. Begge piger var vældig fine - sagde doktormanden. Bagefter skulle vi vaccineres hos sygeplejersken. Det var slet ikke rart og vi blev ret kede af det. Heldigvis gik det hurtigt over. Meeen så da vi kom hjem og der var gået et par timer, så fik vi feber, så Laura fik 39,4 og Emma 39,0 i feber.... øøøøv bøv.... Så vi var også ret kede af det.

 


17. juli 2011

 

 

 

 

 

 
 
 
DESIGN BY MOESTA