WWW.LILMOES.DK

LINKS

HJEM

HOT!!!!!!

NYHEDER NOV.2011-APR.2012

BILLEDER NOV.2011-MAR2012

BILLEDER FRA NAVNEFEST/BARNEDÅB

AUGUST-OKTOBER 2011

MAJ - JULI 2011

BILLEDER MARTS-SEPTEMBER 2011

TVILLINGEGRUPPEN

DE FØRSTE DAGE

BILLEDER FRA HOSPITALET

PIGERNE OG FAMILIEN

BLIP OG BLOP PÅ VEJ

BLIP OG BLOPS ØNSKESEDDEL

LEJLIGHED TIL SALG

KONTAKT OS

FOTOALBUMS

B&B - MORS MAVE

B&B - SCANNINGSBILLEDER

HJEMME HOS OS

EXTERNE LINKS

JACKPOT BOWLING

 

NOVEMBER 2011- APRIL 2012

NYHEDER

 

23. JANUAR 2012: Pigerne i vuggestue igen. Nu kun 1 uge tilbage af barsel.....

22. JANUAR 2012: Begge piger smager chips og chokoladeskildpadder....

7.-22. JANUAR 2012: Pigerne syge igen igen.... Influenza, øjenbetændelse og "hånd-fod-mund-syge". Så ingen vuggestue :-(

17. JANUAR 2012: Emma går selv flere skridt med gåvognen.

16. JANUAR 2012: "Kold tyrker" på mælken om natten. Efter et par nætter med opkast stopper vi med serveringen om natten. Pigerne får tilbudt kamillethe istedet. Pigerne sover rigtig fint.

15. JANUAR 2012: Laura holder fest om natten - kl. 01-05.00.

6. JANUAR 2012: De spiller musik i vuggestuen og Laura betager alle de voksne ved at give den som danse-Daisy :-)

DECEMBER 2011: Pyha, vi nåede 6 dage i vuggestue, så blev pigerne syge.... og det endte faktisk med at de var hjemme resten af dagene indtil jul. Og vuggestuen havde jo lukket mellem jul og nytår, så det blev til nogen dyre dage (ca 700 kr pr. dag)

Pigerne har fået en masse tænder, så de er oppe på 5 stk. hver.

27. DECEMBER 2011: Laura er på krigsstien. Først får hun æltet fjernbetjeningen ind i konfekten og bagefter får hun brugt rejeosten som bodylotion....

24. DECEMBER 2011: Pigernes første jul holdes hos Mormor og Morfar. De kan lave "hvor stor er du?".

18. DECEMBER 2011: Pigerne får deres første chokolademad. De er begge halvsløje, så det er lidt for at få dem til at spise lidt mere morgenmad

30. NOVEMBER 2011: I morgen går det løs.... der starter vi i Glentebo Børnehus, hvor vi skal starte på Brumbasse-stuen. Det bliver rigtig spændende :-)

29. NOVEMBER 2011: Mens vi snakker med Farmor finder vi 2 tænder mere... en på hver af tøserne. Nu er vi oppe på 2x3 stk. Laura kan nu selv komme op og stå af sofaen - og hun kan nu også stå op i sin seng. Bunden er derfor blevet sænket i hendes seng igen :-)

27. NOVEMBER 2011: Mens mor snorksover på sofaen går Laura ombord i guldkaramellerne som står i en æske på gulvet....

25. NOVEMBER 2011: Jubiii, Emma har nu kravlet sine første skridt. Det ligner en gammeldags mekanisk dukke - men fremad kommer hun. Laura tager nu fat i det første på sofabordet, som ender på gulvet.

23. NOVEMBER 2011: Laura er meget følsom - og vågner med et skrig i løbet af natten. Hun vil konsekvent tage hele hånden ind i munden efter hver mundfuld....

22. NOVEMBER 2011: Er gået i træningslejr med Emma - der efter flere dages skrigeri stadig ikke kan kravle, og bliver så hysterisk at hun istedet ligger og laver flyveøvelser på maven på gulvet. Efter flere øvelser lykkes det at komme på knæ og "vrikke".

17. NOVEMBER 2011: Der er altid gang i udviklingen - og der er virkelig sket noget det sidste stykke tid. Efter et par "kedelige uger", så er der kommet fuld fart over feltet. Laura kan nu kravle for "fuld speed", mens Emma stadig kæmper for at få numsen i vejret. Vi er ikke længere så "små" og vejer begge lige omkring 11 kg (under/over).

16. NOVEMBER 2011: I dag blev vi passet hos Mormor og Morfar, fordi vi har været syge de sidste par dage, og Mor og Far er temmelig trætte. I nat var vi vågne kl. 03.00-5.20. Emma lå og peb og endte med at komme ind og sove i sengen ved siden af mor.... mens Laura hellere ville sidde oppe på knæ i sengen og kigge ud over kanten.
Mormor gav os lov til selv at spise selv i går - så det vil vi selvfølgelig også i dag. Så selvom Morfar prøver at give Laura maden, så spytter hun det bare ud, for selv at putte det i munden bagefter.... JOH, vi KAN NEMLIG SELV!!!
I dag har vi også fået lov til at "svømme" i Mormor og Morfars badekar for første gang. Det kunne vi altså rigtig godt lide. Og vi sprøjtede kun lidt - og Morfars briller blev kun lidt våde :-)

15. NOVEMBER 2011: Far har rigtig ondt i ryggen, så Mor har sagt at han skal til lægen. I mens kommer Mormor og passer os. Og det er rigtig sejt, for hun giver os lov til at spise frokost selv - også selvom vi kommer til at tabe lidt mad på gulvet.

3. NOVEMBER 2011: I dag var vi alle 4 i Rødovre Centrum, for Far skulle finde nogen nye bukser. Vi endte på Cafe Clara hvor vi fik frikadeller og pommes frites. Vi var rigtig søde.

2. NOVEMBER 2011: I dag har vi været i IKEA med Mormor, Morfar og Mor. Vi kørte afsted i Mormor og Morfars store bil, for der kunne vi allesammen være. Vi spiste på restauranten, og selvom der var blevet købt noget dejlig øko-kødsauce/pasta til os, så ville vi altså helst spise pommes frites, og spyttede bare det andet ud. Men ellers så var vi rigtig søde og sad rigtig pænt

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
DESIGN BY MOESTA