WWW.LILMOES.DK

LINKS

HJEM

HOT!!!!!!

BILLEDER FRA NAVNEFEST/BARNEDÅB

AUGUST-OKTOBER 2011

MAJ - JULI 2011

BILLEDER MARTS-SEPTEMBER 2011

TVILLINGEGRUPPEN

DE FØRSTE DAGE

BILLEDER FRA HOSPITALET

PIGERNE OG FAMILIEN

BLIP OG BLOP PÅ VEJ

BLIP OG BLOPS ØNSKESEDDEL

LEJLIGHED TIL SALG

KONTAKT OS

FOTOALBUMS

B&B - MORS MAVE

B&B - SCANNINGSBILLEDER

HJEMME HOS OS

EXTERNE LINKS

JACKPOT BOWLING

 

LEJLIGHED TIL SALG

 

Vi har sat vores lejlighed til salg - og du kan finde den på følgende link

http://base1.dk/index.asp?mode=soeg&sagsnr=10601273

Men du skal selvfølgelig ikke snydes for billederne og beskrivelsen her....

Flot 2 værelses lejlighed på grænsen til Vanløse - oplagt forældrekøb.

OMRÅDE: Denne super flotte lejlighed ligger lige på grænsen til Vanløse. Her har man alt inden for rækkevidde, men alligevel befinder man sig i et dejligt, rolig område med smukke omgivelser. Der er kort afstand til metro og busforbindelser. Desuden er der masser af indkøbsmuligheder på både Frederikssundsvej og Jernbane Allé.

EJENDOMMEN: Gul murstensejendom fra 1934. Til ejendommen hører et smuk, grønt gårdareal med stor græsplæne med god plads til grill og hyggelig samvær. Foreningen tilbyder nogle yderst attraktive fællesfaciliteter, som f.eks. brugsret til både loft - og kælderrum, mulighed for billigt bredbånd og tv, dørtlf., fjernevarme og termoruder.

LEJLIGHEDEN: Man træder ind i en rummelig entré med indbygget skab med plads til overtøj mv. Herfra er der adgang til stor lys stue med god plads til både sofaarrangement og spiseplads. Fra stuen er der adgang til soveværelset, som er adskilt med flotte franske døre, som får lejligheden til at virke meget stor. Soveværelset har ligeledes en rigtig god størrelse, hvor der uden problemer er plads til både seng, skab og evt. skrivebord. I lejligheden er der desuden et rigtig flot, lyst køkken med mørk træbordplade. Køkkenet er rummeligt og har udkig til gården. Pænt flisebadeværelse med god plads til brus.

Hele lejligheden fremstår i rigtig flot stand - oplagt forældrekøb til den unge, som ønsker en lejlighed i super stand til en BILLIG pris tæt på alt.

 

Kontakt Morten for flere informationer

 

 
 
DESIGN BY MOESTA